PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Šminka ističe najlepše na licu, naglašava prirodnu lepotu i daje ženi samopouzdanje onda kada joj je to potrebno – tokom važnih svečanih, ali i dnevnih, svakodnevnih prilika. Profesionalni šminker zna da je ulepšavanje klijentkinja mnogo više od aplikovanja proizvoda na lice – tu je da bude umetnik, da vidi najlepše na ženi, da zna kako to da istakne i da joj pre svega bude prijatelj koji će profesionalnim i dobronamernim savetima pomoći klijentkinji da donese odluku o finalnom makeup-u za bitne povode.

Da li želite da razvijate karijeru profesionalnog šminkera? Cacao Akademija za negu i lepotu osluškuje vaše želje! Pronađite program edukacije prilagođen vašem znanju, veštinama i potrebama i otkrijte pravu moć makeup-a!

BAZNA OBUKA ZA PROFESIONALNOG ŠMINKERA

Naučite tajne i usavršite tehnike profesionalnih šminkera kroz stalno vežbanje i praktičan rad.
Kurs za profesionalnog šminkera je obuka koja Vam pruža izazovnu i sveobuhvatnu edukaciju potpuno različitu od drugih i namenjena je svima koje žele da nauče tajne i usavrše tehnike profesionalnog šminkanja.
Predavanja drži Katarina-Kathy koji će sa zadovoljstvom podeliti svoje znanje i strast prema ovom poslu sa Vama.
Po završetku kursa svim svojim polaznicima nudimo savete, pomoć, kako bi im što više olakšali početak posla.

ŠTA SVE EDUKACIJA OBUHVATA?

UVOD U PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, anatomija lica i kože, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, matiranje, korekcije korektorom, bronziranje, dnevna šminka, šminka za veče.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Oblici lica, očiju, nosa i usana, korekcije, vajanje lica, senčenje, konturisanje, hajlajtovanje, pigmenti i gliteri, smokey eyes, nude makeup, šminka za venčanje, trend šminka, šminka za mature i svečanosti, šminka za starije, fantasy makeup, šminka za modne revije, šminkanje muškaraca, lifestyle makeup.

ŠMINKA ZA TV I FOTOGRAFIJU

Studijska oprema, vrste osvetljenja i njihov uticaj na šminku, šminka za fotografiju (crno belu i kolor), TV i kamera, šminka za naslovne strane i editorijale, socijalne mreže.

EDUKACIJA I MATERIJALI

Nastava se izvodi u grupama od 4 do 5 polaznika. Napredni nivo obuke. Predznanje nije potrebno. Obezbeđena šminka koja se koristi na obuci: Huda Beauty, Sephora, Kat Von D, Inglot, MAC, Anastasia Beverly Hills, L’Oréal, Urban Decay, Maybelline, Max Factor, NYX, Aura, u sklopu profesionalne edukacije dobijate skriptu i beležnicu.

BAZNA OBUKA ZA PROFESIONALNOG ŠMINKERA

Cena: 500 
Trajanje: tri nedelje – 60 časova – 15 sesija – 5 sesija nedeljno

Sertifikat: Nakon završetka obuke i položenog ispita dobijate Cacao Academy sertifikat kojim se potvrđuje da ste savladali osnovne i napredne tehnike profesionalnog šminkanja.

Napomena: Neophodno je povesti svog modela na kome ćete raditi tokom obuke.

OBUKA „KAKO NAŠMINKATI SEBE“ POPUT PROFESIONALCA

Svakodnevne obaveze, brz način života… Postoje faktori koji utiču na nas, naš život i to kako živimo. Sve gore navedeno utiče i na našu svakodnevnu rutinu u nezi kože, zdravom načinu života pa i šminkanju.
Uglavnom nalazimo izgovore za ne urađeno u našem životu. Stavite tačku rutini i okrenite novi list. Sa Cacao Akademijom možete staviti tačku po pitanju šminkanja, kao vašem sastavnom delu života, bilo da je to jutarnje spremanje za odlazak na posao, odlazak na neku od proslava, šetnju sa drugaricama, rođendanska žurka vašeg deteta. Iako ste zauzeti i nemate puno vremena za sebe, mi ćemo vam pomoći! Vašim mukama je došao kraj! Šminkanje će biti deo vaše svakodnevnice i neće trajati puno, a biće efektno.

ŠTA SVE EDUKACIJA OBUHVATA?

"KAKO NAŠMINKATI SEBE"

Pravilnu brigu kože lica, vrata, regije oko očiju, pravilno nanošenje tečnog pudera ( shodno tipu vaše kože ), upotrebu korektora, kamenog pudera, konturisanje, highlightera, kako pravilno naneti veštačke trepavice, tehnike pri nanošenju eyelinera, dnevna i večernja šminka, oblikovanje i valjanje lica, pravilno isrctavanje – oblikovanje obrva, pravilno nanošenje karmina (tako da vam bude postojan preko celog dana), tehnike senčenja i pravilna upotreba alata pri šminkanju kao i obuka o kompletnoj higijeni vašeg pribora za rad.

 

EDUKACIJA I MATERIJALI

Početni i napredni nivo obuke. Predznanje nije potrebno ali je poželjno. Neophodno je da polaznik ponese svoju opremu za šminkanje (šminku i četkice, aplikatore…) kako bismo na najbolji način pripomogli pri korišćenju iste sa savetima, sugestijama, demonstracijama pri eventualnoj dopuni pribora za rad.

OBUKA "KAKO NAŠMINKATI SEBE" POPUT PROFESIONALCA

Cena: 70 
Trajanje: 2 dana

MASTERCLASS – PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Masterclass je ultimativni izvor znanja, prakse i iskustva. On će vam pomoći u nadogradnji vašeg već postojećeg znanja, pospešiće i iskristalisaće vašu opštu viziju u industriji šminkanja. Naučićete najnovije tehnike profesionalnog šminkanja, ističući trendove koji su zastupljeni u šminkerskoj industriji.

Ako vam je potreban podstrek, postoje začkoljice ili nerešive situacije u vašem radu?! Tu je Masterclass, koji će vam pomoći pri usavršavanju i otkrivanju tajni šminkera, sve što do sada niste znali-čuli.

ŠTA SVE EDUKACIJA OBUHVATA?

MASTERCLASS

Napredni nivo obuke. Predznanje je neophodno. Masterclass se održava pri ispunjavanju minimalnog broja posetioca.

MATERIJALI

Obezbeđena šminka koja se koristi na obuci: Huda Beauty, Sephora, Kat Von D, Inglot, MAC, Anastasia Beverly Hills, L’Oréal, Urban Decay, Maybelline, Max Factor, NYX, Aura…

MASTERCLASS

Cena: 100 
Trajanje: 2 dana

Sertifikat: Nakon završetka obuke i položenog ispita dobijate Cacao Academy sertifikat kojim se potvrđuje da ste savladali osnovne i napredne tehnike profesionalnog šminkanja.

Cene izražene u eurima mogu se platiti i u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja

Pin It on Pinterest