MICROBLADING – JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Japanska metoda iscrtavanja obrva potpuni je hit kada je o trendovima u industriji lepote reč. Ova metoda garantuje potpuno prirodan izgled obrva. Osnovni princip japanske metode iscrtavanja obrva je da se u trajnijoj varijanti ne stvara efekat šminke, već da se koriguju i potpuno uklone nedostaci, kao i da se poboljša prirodan izgled i lepota lica. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice na obrvama, a boja koja se koristi uskladjuje se sa bojom prirodnih obrva ili prirodne boje kose. Reč je o vrlo preciznoj i umetničkoj metodi. Idejno potiče od tetovaže, ali se od nje razlikuje po sofisticiranosti aparature i tehnike, pigmenata, dubini unosa pigmenta u kožu, kao i samog izgleda.

Studenti prilikom edukacije prolaze teorijski i praktični nivo obuke. Kroz teoriju polaznici uče sve o microbladingu, proizvodima i pigmentima, higijeni i sterilizaciji, iscrtavanju oblika obrva prema strukturi lica, merenje simetrije, kožnim oboljenjima, indikacijama i kontraindikacijama. 

Praktični deo obuhvata vežbe iscrtavanju oblika na veštačkoj koži, iscrtavanje različitih rasporeda dlačica, demonstracija i rad na živom modelu, gde je glavni cilj da se oslobodite straha i stvorite osećaj za pritisak na pravoj koži.

U sklopu profesionalne edukacije na našoj akademiji dobija se starter kit koji sadrži sav materijal neophodan za vežbanje i rad dovoljan za oko 50 klijenata: šestar, olovka za iscrtavanje oblika, univerzalni holder, tri lateksa (veštačka koža), 50 nožića, tri boje (pigmenta), 5 after care, kao i skriptu i vežbanku.

Uz ovu edukaciju dobijate gratis demonstraciju shading tehnike senčenja obrva koja je sve popularnija i sve se vise primenjuje u kombinaciji sa dlačicama.

EDUKACIJA

Ono što nam je bitno da vam naglasimo da rezultat vašeg rada zavisi isključivo od vas i toga koliko budete vežbali. Ukoliko shvatite bitnost vežbe u ovom poslu, uz naše znanje i iskustvo koje smo spremni da vam prenesemo, sigurni smo da ćete biti Microblading umetnik koji će imati posla.

Pored bazne obuke, na našoj akademiji, možete pohađati i obuke usavršavanja koje su namenjene za one koji već imaju praktičnog iskustva u radu, a žele da ga prošire i poboljšaju.

Cacao Academy vam pored edukacije na našoj akademiji obezbeđuje i besplatne konsultacije u vezi uspešnosti u ovom poslu i vašeg biznis i marketing plana.

Naš tim na čelu sa Marijom Čalijom će i posle završene obuke pratiti vaš rad i biti vam na raspolaganju.

Microblading
Japanska metoda iscrtavanja obrva

BAZNA EDUKACIJA - GRUPNA

Microblading
Japanska metoda iscrtavanja obrva
+ manual shading
Cena: 800 
Trajanje: 2 do 3 dana

BAZNA EDUKACIJA - INDIVIDUALNA

Microblading
Japanska metoda iscrtavanja obrva
+ manual shading
Cena: 1000 
Trajanje: 2 do 3 dana

NAPREDNO USAVRŠAVANJE

Microblading – Japanska metoda iscrtavanja obrva
Permanent makeup – Trajna šminka

NAPREDNO USAVRŠAVANJE

Microblading
Japanska metoda iscrtavanja obrva
+ manual shading
Cena: 500 
Trajanje: 1 dana

NAPREDNO USAVRŠAVANJE

Permanent makeup
Trajna šminka obrva aparatom
Puder obrve
Cena: 600 
Trajanje: 1 dan

NAPOMENA

Sve edukacije (bazne i usavršavanje) obuhvataju rad na živom modelu.
Moguće je praviti kombinaciju tehnika za baznu edukaciju i usavršavanje po vašoj želji.
Cene izražene u eurima mogu se platiti i u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Pin It on Pinterest