MADEROTERAPIJA

Maderoterapija

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom.
Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile proširivanje primene i u estetske svrhe. Može se koristiti za dobijanje čvrstine tela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ćelija, bora na licu i drugim delovima tela, izbacivanje toksina, viška vode i celulita.

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru.

100% Prirodna
100% Neinvanzivna

Poseban edukacioni modul obuhvata sticanje znanja o pravilnom putu za rešavanje problema sa celulitom, ručnoj anticelulit masaži, limfnoj drenaži i sredstvima za ubrzavanje mikrocirkulacije.

Studenti prilikom edukacije prolaze teorijski i praktični nivo obuke.

Teorijski deo obuhvata: istorijat i poreklo maderoterapije, prednosti tretmana, indikacije i kontraindikacije. Uči se o terapijskoj i anticelulit maderoterapiji, o pravilnoj pripremi materijala i klijenata.

Praktični deo obuhvata: prakticnu demonstraciju maderoterapije po regijama tela.

U sklopu profesionalne edukacije na nasoj akademiji dobijate osnovni set od 6 oklagija koje su od punog drveta- ručno rađene( vrhunskog kvaliteta), skriptu i propratni materijal.

Najčešće pitanje budućih polaznika je:

Da li treba da imaju određeno predznanje vezano za masaže?

– Poželjno  je predznanje i iskustvo ali se u sklopu edukacije svakako prolazi i osnova rucne anticelulit masaze, tako da su dobrodosli i oni bez bez iskustva.

Cena obuke – 280e, traje 1 dan

*Cene izražene  u eurima mogu se platiti i u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja